Boho Ibiza Topper: Glazen Kast 2 Deurs SALE!

Deze blauwe kast, afkomstig uit India, is voorzien van twee glazen deuren en een binnenwerk van planken. Met zijn fantastische houtsnijwerk en mooie witte knoppen is dit item een uniek stuk uit onze collectie en een echte eyecatcher voor bij u in huis!

De komende twee weken is deze prachtige kast in de aanbieding van € 1150,- voor € 895,-! Wees snel want er is slechts één exemplaar van beschikbaar.

Shop ‘m HIER!

Boho Ibiza Topper: Voorraadpotten in IJzeren Rekje SALE!

Deze drie voorraadpotten zijn voorzien van houten deksels en worden gepresenteerd in een ijzeren rekje. Een must-have boho-item voor in je keuken! Styling tip: deze potten zijn leuk om verse kruiden in te zetten. Bovendien kunnen ze dienen als opslagplaats voor je uien, knoflook, gember etc!

De komende twee weken is deze leuke glazen potten set afgeprijsd van € 49,95 voor € 39,95! Wees er als de kippen bij, want OP=OP!

Afmetingen: (l)42 x (b)16 x (h)24cm

Shop ‘m HIER!

Boho Ibiza Topper: IJzeren Lantaarns SALE!

Deze 2 ijzeren lantaarns met glas zijn beschikbaar in twee maten. Ze kunnen opgehangen worden, maar natuurlijk ook op de grond gezet worden. Zet er wat leuke kaarsen in en geniet van uren lange knusse sfeer in je huis of tuin!

De grote lantaarns zijn de komende twee weken in de aanbieding van €119,- voor € 99,95, en de kleine van € 79,- voor € 59,95! Wees er snel bij want OP=OP!

Afmetingen maat L: (l)34x (b)34x (h)80cm

Afmetingen maat S: (l)23x (b)23x (h)57cm

Shop ‘m HIER!

Boho Ibiza Topper: Wanddecoratie Vaandel SALE!

De Tapis zijn hand gemaakt uit natuurlijke materialen, wat ze stuk voor stuk uniek maakt. Een samenstelling van secuur geselecteerde kleuren, materialen en texturen vormt de juiste formule voor deze unieke wanddecoratie. Ieder exemplaar voegt zijn eigen sfeer en karakter aan uw interieur toe.

De komende twee weken is dit schitterende juten vaandel in de aanbieding van €69,95 voor €49,95! OP=OP!

Shop ‘m HIER!

Boho Ibiza Topper: IJzeren Koffers SALE!

Deze antieke ijzeren koffers uit India zijn ongeveer 100 jaar oud en helemaal met de hand gemaakt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Voor meer informatie of een specifieke wens naar een bepaald soort koffer, neem gerust contact met ons op!

Komende twee weken zijn deze leuke koffers in de aanbieding van €79,00 voor €59,95!

Shop ze HIER!

Boho Ibiza Topper: Gekleurde IJzeren Stoeltjes SALE!

Deze metalen stoeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: blauw, roze, geel, wit en zwart. Meerdere stoelen op een rij of stapel: jij bepaalt hoe je het plaatje inkleurt. Tip: Ideaal als outdoor stoel om je terras mee op te vrolijken! Al deze verschillende kleurtjes zijn komende twee weken in de aanbieding van €69,95 voor maarliefst €39,95! Zorg dat je er snel bij bent, want OP = OP!

Afmetingen: (l)45 x (b)45 x (h)81 cm

Shop het roze stoeltje HIER!
Shop het blauwe stoeltje HIER!
Shop het zwarte stoeltje HIER!
Shop het witte stoeltje HIER!
Shop het gele stoeltje HIER!

 

Boho Ibiza Topper: Koperen Hanglampen SALE!

Deze hanglamp met koperen finish staat vooral geweldig in een industrieel, vintage of Scandinavisch interieur. De rosegouden kleur geeft de lamp een warme uitstraling.

De hanglampen zijn beschikbaar in drie verschillende vormen. Al deze drie modellen zijn komende twee weken in de aanbieding van €99,50 voor maarlieft €69,95! Zorg dat je er snel bij bent, want OP = OP!

Shop ze HIER, HIER, en HIER!

Boho Ibiza Topper: Houten Soda Krat SALE!

Dit mooie oude houten krat, dat ruimte biedt voor 12 flessen, is een prachtige aanwinst voor je interieur. Hiermee heb je altijd een goed verhaal, of een geweldige unieke aanwinst voor je flessen verzameling.

De komende twee weken is deze soda krat in de aanbieding van € 96,- voor € 69,95! Bestel ze snel voordat ze uitverkocht zijn!

Afmetingen: (l)40 x (b)28 x (h)29cm

Shop ‘m HIER!

Boho Ibiza Topper: Blauw Vitrinekastje SALE!

Deze leuke houten hangende vitrinekastjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Ze kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt; als medicijnkastje, als vitrine voor kleine kunstwerken of decoratieartikelen, of als sleutelkastje in de gang.

De komende twee weken is dit kastje te koop van €195,- voor €149,95! Zorg dat je er snel bij bent, want we hebben maar één kast die precies zo is als op de foto!

Afmetingen: (l) 43 x (b) 16 x (h) 77 cm

Shop ‘m HIER!