gratis verzending vanaf €50,- | vóór 14:00 besteld, morgen in huis*
  • 0
gratis verzending vanaf €50,- | vóór 14:00 besteld, morgen in huis*
  • 0

Over Boho Ibiza

Boho Ibiza vertelt het verhaal van de reiziger die in elk van ons schuilt, de bohemien die de wereld wil blijven ontdekken, openstaat voor nieuwe invloeden en waarvan “laissez faire” de lijfspreuk is.

Iemand die zich wil blijven verwonderen over het leven, de natuur en die graag overal de schoonheid van wil in zien. Die zich ook graag wil omringen met mooie spullen die een verhaal vertellen.

Boho Ibiza verzamelt tijdens haar reizen over de hele wereld de meest prachtige kleinmeubelen, unique findings en woonaccessoires met die typische boho- stijl. Woonintems die vrijheid ademen en een heerlijke sfeer neerzetten zonder daarbij door te slaan. Bijzondere verhalen die zich laten vangen in woonitems met klasse, altijd stijlvol en met een zuchtje boho-chic. Door onze jarenlange ervaring in de interieur-branche en onze passie voor de boho stijl weten we precies de weg naar zulke unieke vondsten. In onze ogen stuk voor stuk items met een sterk karakter die zowel ingetogen chique als sprekend zijn. Gemaakt van bijzondere en vaak natuurlijke materialen, rijke stoffen, kleuren die je grijpen, zodat we zeker weten dat een interieur precies die kenmerkende boho-vibe krijgt.

En zo intens als we zelf zoeken naar de juiste items, zo zorgvuldig zijn we ook in de verkrijgbaarheid van ons merk. Je vindt ons daarom ook niet op elke straathoek, maar bij retailers die een verlengstuk van onze filosofie zijn. Onze vaste standplaatsen zijn Retie (België) en Ibiza. Uiteraard is shoppen in onze fijne webshop al een beleving op zich, hier vind je onze gehele collectie die we met de grootst mogelijke zorg voor je hebben samengesteld.  

Onze passie voor een Boho lifestyle delen we graag met onze clientèle. En delen is vermenigvuldigen. Give your home that boho soul!